Acer lansează smartphone-ul Liquid Jade și brățara de fitness Acer Liquid Leap

1.100 ori
<b>Acer lansează smartphone-ul Liquid Jade și brățara de fitness Acer Liquid Leap</b>Astăzi, pe lângă cele 4 noi terminale mobile lansate de Acer, au mai fost introduse și alte două noi produse, mai precis un smartphone cu display de 5 inch și o brățară de fitness numită Acer Liquid Leap. Terminalul poartă numele Acer Liquid...

Astăzi, pe lângă cele 4 noi terminale mobile lansate de Acer, au mai fost introduse și alte două noi produse, mai precis un smartphone cu display de 5 inch și o brățară de fitness numită Acer Liquid Leap. Terminalul poartă numele Acer Liquid Jade, iar din câte aflăm, se pare că pe unele piețe se va lansa la pachet cu brațara de fitness reamintită mai sus.

Acer Liquid Jade dispune de un display HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și apertură f/1.8 ce filmează la rezoluție Full HD. De asemenea, mai primim o cameră foto secundară de 2 megapixeli, 3G HSPA+, WiFi, Bluetooth, AGPS, o baterie de 2100 mAh și sloturi dual-sim.

Acer Liquid Leap

Cel de-al doilea produs lansat la pachet cu Acer Liquid Jade este brățara de monitorizare a activităților sportive numită Liquid Leap. Aceasta poate oferi informații cu privire la numărul de pași efectuați, distanța parcursă, numărul de calorii arse și ciclul de somn. Aceasta se conectează prin Bluetooth la smartphone și poate afișa în același timp și notificări apeluri și mesaje primite.

Acer Liquid Leap dispune de un display de 1 inch, certificare IPX7 pentru rezistență sub apă și o baterie ce promite o autonomie cuprinsă între 5-7 zile. Aceasta va fi disponibil în 5 variante de culoare: alb, negru, aquamarin, roz și portocaliu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×