Acesta ar putea fi Samsung Galaxy S5 Mini; Iată-l În 3 fotografii!

1.331 ori
<b>Acesta ar putea fi Samsung Galaxy S5 Mini; Iată-l În 3 fotografii!</b>După ce a lansat oficial varianta Active a lui Samsung Galaxy S5 și modelul Galaxy K Zoom, e momentul să ne pregătim pentru versiunile Mini și Prime. în ce îl privește pe Galaxy S5 Mini am avut foarte puține scurgeri de informații, dar azi...

După ce a lansat oficial varianta Active a lui Samsung Galaxy S5 și modelul Galaxy K Zoom, e momentul să ne pregătim pentru versiunile Mini și Prime. în ce îl privește pe Galaxy S5 Mini am avut foarte puține scurgeri de informații, dar azi apucăm să vedem 3 fotografii cu handsetul.

Imaginile au ajuns la SamMobile prin intermediul unei surse anonime, se pare. Samsung Galaxy S5 Mini are același design ca și Galaxy S5, din câte văd, cu aceleași colțuri rotunjite și modelul perforat al părții din spate. Se pare și că Samsung ar fi păstrat funcțiile cheie de pe Galaxy S5, precum senzorul de puls și scannerul de amprente. E posibil ca acest model să fie și rezistent la apă, dar nu putem garanta asta încă, mai ales că portul USB nu este acoperit.

Samsung Galaxy S5 Mini

în privința specificațiilor, aflăm că Galaxy S5 Mini este dotat cu un display Super AMOLED 720p de 4.5 inch și cu un procesor Exynos 3 Quad, care nu a fost anunțat oficial încă. El este tactat la 1.4 GHz, iar dotările mai includ și un GPU Mali 400 MP4, 1.5 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu captura video Full HD. Avem parte și de o cameră frontală de 2.1 MP, 16 GB memorie internă și slot microSD.

Samsung Galaxy S5 Mini

Pe partea de software vom primi Android 4.4.2 KiTKat cu TouchWiz aplicat peste. Se pare că și funcția Ultra Power Saving Mode va ajunge pe acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×