Acer lansează un PC Android All-in-One de 27 de inch pe nume Acer TA272

Autor:  | Publicat în:  Acer 993 ori
<b>Acer lansează un PC Android All-in-One de 27 de inch pe nume Acer TA272</b>Iată că cei de la Acer au lansat un All-in-One PC cu Android, ce poate servi atât ca un centru android pentru entertainment, cât și ca un monitor cu rezoluție HD. Deși acest produs este proaspăt lansat, el a început să fie deja disponibil la...

Iată că cei de la Acer au lansat un All-in-One PC cu Android, ce poate servi atât ca un centru android pentru entertainment, cât și ca un monitor cu rezoluție HD. Deși acest produs este proaspăt lansat, el a început să fie deja disponibil la nivel global.

Acer TA272 dispune de un display touchscreen în 10 puncte ce măsoară 27 de inch, și vine cu o rezoluție de 2560x1440 WQHD. Acesta este echipat cu Android 4.2 JellyBean și integrează un procesor quad-core Nvidia Tegra, 16 GB de stocare, conectivitate Wifi, cameră web de 2 megapixeli și 2 boxe stereo Dolby Surround.

Acer TA272

Monitorul poate fi înclinat după preferința utilizatorului între 30 și 80 de grade, iar pe lângă specificațiile hardware amintite mai sus, acesta mai dispune de un port USB 3.0, un port HDMI și conectivitate DisplayPort. Acer TA272 poate fi achiziționat cu suma de 1.099 $ de pe magazinul online Acer, sau de la alți distribuitori.

Acer TA272

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×