Acer Liquid Jade Primo, aşa zisul "PC de buzunar" ar putea costa totuşi destul de mult

781 ori
<b>Acer Liquid Jade Primo, aşa zisul "PC de buzunar" ar putea costa totuşi destul de mult</b>Privind către viitor şi spre terminalele ce oferă funcţia Windows 10 Continuum, nu putem să nu ne g&acirc;ndim că ele &icirc;nlocuiesc cu succes un PC. Acer Liquid Jade Primo a fost printre modelele care au dat startul acestui trend şi azi aflăm...

Privind către viitor şi spre terminalele ce oferă funcţia Windows 10 Continuum, nu putem să nu ne gândim că ele înlocuiesc cu succes un PC. Acer Liquid Jade Primo a fost printre modelele care au dat startul acestui trend şi azi aflăm şi un preţ pentru acest "PC de buzunar".

Recent aflam că se lucrează deja la Jade Primo 2, în condiţiile în care primul model nici nu e în magazine încă. În Filipine cel puţin Acer a anunţat că acest handset va costa puţin peste 400 de dolari. El va fi livrat în decembrie, oferind deci un avantaj modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, care sosesc mai devreme şi au la rândul lor suport Continuum.

Înainte să ne bucurăm prea tare de preţul de 400 de dolari trebuie să luăm în calcul câteva aspecte, precum creşterea de preţ pentru continentul european, cum se întâmplă mai mereu cu electronicele, plus preţul pentru dockul special Continuum. Acer promite să includă şi dockul la pachet, dar nu putem garanta că asta se întâmplă pe toate pieţele.

Nici telefonul de sine stătător nu sună rău, cu procesor Snapdragon 808, ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM şi camera de 21 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×