Huawei Watch va debuta săptămâna viitoare pe plan local în cadrul unui eveniment de presă

Autor:  | Publicat în:  Huawei 580 ori
<b>Huawei Watch va debuta săptămâna viitoare pe plan local în cadrul unui eveniment de presă</b>Pe l&acirc;ngă Mate S, un telefon de excepție a cărui recenzie v-am prezentat-o aici, cei de la Huawei au lansat &icirc;n cadrul IFA și ceasul inteligent Huawei Watch. Acest din urmă purtabil va avea parte de un eveniment special de presă programat...

Pe lângă Mate S, un telefon de excepție a cărui recenzie v-am prezentat-o aici, cei de la Huawei au lansat în cadrul IFA și ceasul inteligent Huawei Watch. Acest din urmă purtabil va avea parte de un eveniment special de presă programat pentru săptămâna viitoare pentru data de 28 octombrie.

Ca și design, putem spune că Huawei Watch împarte titlul de cel mai elegant device de pe piață alături de modele ca și Moto 360, sau LG Watch Urbane. Totuși, spre deosebire de varianta adusă de către Motorola anul acesta, device-ul dezvoltat de către compania chineză, adoptă un display circular complet, fără acea bandă de culoare neagră la bază.

Huawei Watch va debuta săptămâna viitoare pe plan local în cadrul unui eveniment de presă

Din punct de vedere al dotărilor tehnice, Huawei Watch ne pune la dispoziție un display AMOLED de 1.4 inch ce este protejat de sticlă de safir, un corp din oțel inoxidabil și numeroși senzori meniți să monitorizeze activitatea fizică din timpul zilei. De asemenea, avem parte și de o baterie ce se încarcă de la 0 la 80% în doar 45 minute.

Prețul oficial, dar și alte informații despre Huawei Watch, le vom afla de la fața locului pe data de 28 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×