Oppo va oferi custom ROM-uri bazate pe AOSP pentru terminalele din portofoliu

Autor:  | Publicat în:  Oppo 540 ori
<b>Oppo va oferi custom ROM-uri bazate pe AOSP pentru terminalele din portofoliu</b>&Icirc;n tabăra producătorilor chinezi de terminale mobile, vedem de cele mai multe ori faptul că device-urile ajunse pe piață sosesc cu interfețe puternic customizate ale sistemului de operare Android. Pentru a da șansa utilizatorilor săi de a...

În tabăra producătorilor chinezi de terminale mobile, vedem de cele mai multe ori faptul că device-urile ajunse pe piață sosesc cu interfețe puternic customizate ale sistemului de operare Android. Pentru a da șansa utilizatorilor săi de a utiliza un OS cât mai original, Oppo anunță astăzi ceva foarte interesant.

Mai precis, producătorul chinez va oferi de acum înainte custom ROM-uri bazate pe Android Open Source, lucru ce înseamnă că vom avea parte de versiuni Android aproape stock. Prin această introducere, Oppo se adresează în special celor care își doresc update-uri foarte rapide pentru telefonul deținut.

După cum bine știți, ColorOS este ROM-ul utilizat de către Oppo pe terminalele comercializate, device-uri ce primesc update-uri la noile versiuni, destul de târziu. Ni se dezvăluie că primul device ce va beneficia de un astfel de ROM AOSP este nimeni altul decât Oppo Find 7, urmând ca mai apoi și utilizatorii de R5/R5S să poată instala un asemenea software.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×