Acer Liquid S2, telefon cu camera 4K Își face apariția În AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.679 ori
<b>Acer Liquid S2, telefon cu camera 4K Își face apariția În AnTuTu</b>Se pare că Galaxy Note 3 nu mai e singurul terminal mobil cu suport pentru captura 4K, de vreme ce Acer Liquid S2 vine acum cu această funcție. Au apărut și primele scoruri AnTuTu ale acestui device, care e deja disponibil în Europa și Hong Kong....

Se pare că Galaxy Note 3 nu mai e singurul terminal mobil cu suport pentru captura 4K, de vreme ce Acer Liquid S2 vine acum cu această funcție. Au apărut și primele scoruri AnTuTu ale acestui device, care e deja disponibil în Europa și Hong Kong.

Liquid S2 atinge 31.531 puncte, conform celor de la GSM Insider, astfel că acesta este acum al cincilea cel mai puternic telefon Android de pe piață, bătându-se la egal cu modele ca Galaxy Note 3 sau LG G2. Despre Acer Liquid S2 știm că vine cu un procesor Snapdragon 800 quad core cu frecvența de 2.15 GHz și un display de 6 inch cu rezoluție Full HD.

Avem la dispoziție și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, o baterie de 3300 mAh și suport 4G LTE. Liquid S2 are și o dotare specială pentru a găzdui clipurile 4K: suport pentru carduri microSD de până la 128 GB. Prețul acestui produs este de 452 de euro în Hong Kong și aparent terminalul poate fi găsit și în unele țări din Europa, dar la un preț cu 100 de euro mai mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×