LG G2 Mini pare a-și dezvălui specificațiile via benchmark

Autor:  | Publicat în:  LG 1.028 ori
<b>LG G2 Mini pare a-și dezvălui specificațiile via benchmark</b>Sony Xperia Z1 Mini este un model Mini care încă nu s-a materializat într-o variantă internațională și astăzi descoperim încă un Mini care se lăsă așteptat. E vorba despre LG G2 Mini, care și-a făcut apariția într-o serie de...

Sony Xperia Z1 Mini este un model Mini care încă nu s-a materializat într-o variantă internațională și astăzi descoperim încă un Mini care se lăsă așteptat. E vorba despre LG G2 Mini, care și-a făcut apariția într-o serie de benchmark-uri.

în acest weekend a apărut pe web un așa numit LG-D410, prin intermediul site-ului benchmark GFX. Handsetul ar putea fi LG G2 Mini și el vine cu un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, un display qHD cu diagonală necunoscută și Android 4.4 KitKat la bord. Zvonurile afirmă că e vorba de un handset cu ecran de 4.3 sau 4.7 inch.

Acest terminal va sosi probabil la CES 2014 sau MWC și sunt tare curios ce design va adopta acest LG Mini. Ar fi interesant să vedem același ecran edge to edge și butoanele fizice plasate în spate, mai ales pe un format atât de mic. Să vedem și ce cameră vom primi, probabil una de 8 MP dacă mă întrebați pe mine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×