Google pregătește colaje cu pozele tale din Google+: recapitularea lui 2013 devine Awesome!

923 ori
<b>Google pregătește colaje cu pozele tale din Google+: recapitularea lui 2013 devine Awesome!</b>Dacă nu ați apreciat până acum funcția Auto Awesome pentru crearea de colaje și rezumate video ale galeriilor foto din Google+, ei bine în curând o veți face. Aflăm astăzi că Google+ va genera un soi de rezumat al anului care tocmai a trecut...

Dacă nu ați apreciat până acum funcția Auto Awesome pentru crearea de colaje și rezumate video ale galeriilor foto din Google+, ei bine în curând o veți face. Aflăm astăzi că Google+ va genera un soi de rezumat al anului care tocmai a trecut pentru utilizatorii săi.

Doar unii dintre utilizatori vor fi aleși, probabil cei cu pozele mai interesante postate pe Google+. O mostră vedeți mai jos și e drăguț să vedem ceva de genul lui Zoe realizat pentru absolut toate fotografiile pe care le-am postat în ultimele 12 luni. Dacă sunteți printre cei norocoși, atunci clipul de final de an va apărea în contul vostru în următoarea săptămână.

Mutarea e probabil menită să convingă utilizatorii să lase funcția Auto Upload pornită, deși știm cu toții ce se poate întâmpla în acest caz. Anumite poze sunt și trebuie să rămână personale, dar cele pe care simțiți nevoie să le partajați pot deveni parte a unui video foarte interesant, pe care peste ani probabil că veți vrea să îl urmăriți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×