Acer Liquid Z6 Max se afișează în imagini; aduce o baterie de 4670 mAh și 4 GB RAM!

759 ori
<b>Acer Liquid Z6 Max se afișează în imagini; aduce o baterie de 4670 mAh și 4 GB RAM!</b>În cadrul unei ceremonii de încheiere a jocurilor sportive Taiwan Universiade Games 2017, managerul general al celor de la Acer le-a oferit participanților o ediție specială a smartphone-ului Acer Liquid Z6 Max, telefon despre care nu știam nici măcar

De obicei la târguri de tehnologie precum IFA eram asaltați de numeroase terminale mobile Acer, lucru care cel puțin acum la debutul ediției din 2017 nu se întâmplă. Descoperim totuși că firma taiwaneză lucrează la un terminal interesant numit Acer Liquid Z6 Max - handset pe care îl vedem astăzi într-o randare și într-un soi de panouri publicitare pe care nimeni altul decât managerul general Acer Taiwan le prezenta publicului.

Acer Liquid Z6 Max

Aparent, cei de la Acer au oferit terminale Acer Liquid Z6 Max în ediție specială celor care au participat la jocurile sportive Taiwan Universiade Games 2017, un telefon despre care nu știam nimic până în acest moment, nici măcar despre varianta standard. Ca dotări acesta ar sosi cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core MediaTek și cu 4 GB RAM + 64 GB stocare flash. Avem o baterie de 4670 mAh la interior, o cameră foto principală de 13 sau 16 megapixeli și un scanner de amprente. 

Ni se dezvăluie că ediția specială costă nici mai mult nici mai puțin de 1499 dolari, o sumă exagerată pentru un telefon cu logo-ul competiției aplicat pe panoul spate. Poate că este mai special de atât și avem parte și de elemente din aur real pe această carcasă a telefonului. Rămâne să vedem ce alte vești apar curând! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×