Programul Android One continuă în Japonia unde tocmai ce s-a lansat Sharp X1; telefon mid-range cu baterie de 3900 mAh!

1.291 ori
<b>Programul Android One continuă în Japonia unde tocmai ce s-a lansat Sharp X1; telefon mid-range cu baterie de 3900 mAh!</b>Deși Google anunța în cadrul conferinței I/O 2017 din luna mai lansarea programului Android GO destinat telefoanelor cu hardware slab, iată că în tandem se continuă și programul Android One, cel puțin în Japonia. Aici tocmai ce a debutat oficial

Ediția Google I/O din acest an ne-a adus și anunțul referitor la debutul lui Android GO, o platformă special gândită pentru smartphone-urile cu hardware slab prin care se urmărește oferirea de update-uri rapide la sistemul de operare. Se pare că în tandem cu această platformă se va continua și cea Android One, un nou telefon parte din acest program fiind Sharp X1 - model proaspăt dezvăluit pe piața din Japonia.

Sharp X1

La prima vedere smartphone-ul seamănă într-un fel sau altul cu Google Pixel și trebuie spus că dotările nu sunt deloc rele. Avem un display IGZO LCD de 5.3 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare flash cu posibilitatea de atașare a unui card microSD ulterior.

Sharp X1

Telefonul oferă și o cameră frontală de 8 megapixeli cu lentile wide și pe spate un senzor principal de 16.4 megapixeli cu bliț LED alături. Sharp X1 aduce un port USB Type-C reversibil, un scanner de amprente plasat frontal și certificare pentru rezistență la apă și praf. Bateria de 3900 mAh promite până la 4 zile de autonomie aparent și ca sistem de operare avem Android 7.0 Nougat. 

Momentan produsul se vinde doar în Japonia prin intemediul operatorului Y! Mobile și sunt slabe șanse să îl vedem adus și pe alte piețe. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×