Xiaomi Mi Max 3 va fi un gigant; zvonurile indică un ecran 18:9 de 7 inch și baterie de 5500 mAh

3.287 ori
<b>Xiaomi Mi Max 3 va fi un gigant; zvonurile indică un ecran 18:9 de 7 inch și baterie de 5500 mAh</b>Apar astăzi și primele informații despre phablet-ul Xiaomi Mi Max 3, un terminal care ar trebui să debuteze abia la primăvară totuși. Modelul actual a sosit undeva prin mai și normal ar fi ca debutul succesorului său să fie programat

Cum seria Redmi Note a celor de la Xiaomi este pe cale să fie pusă pe bară pentru moment după cum aflam de curând, ne îndreptăm atenția către alt smartphone din portofoliul chinezilor ce se remarcă prin diagonala generoasă. Este vorba despre Xiaomi Mi Max 3, un telefon care ar trebui să debuteze undeva în primăvara anului viitor, asta ținând cont de faptul că actualul model a fost lansat în luna mai.

Deși mai sunt luni bune până atunci apar astăzi primele detalii despre dispozitiv, unul ce va impresiona de-a dreptul atunci când vine vorba despre diagonală. Leak-urile indică folosirea unui panou 18:9 de 7 inch în cazul de față, un ecran ce va avea nevoie și de o baterie pe măsură, una de 5500 mAh dacă e să credem speculațile din online.

Vor exista două variante ale acestui device, una cu procesor Snapdragon 630 și o alta cu chipset Snapdragon 660. Probabil se va oferi și 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash pentru a păstra colecții întregi de seriale pe device și cu siguranță va avea slot microSD. De asemenea, vom avea un scanner de amprente în spate și o cameră duală. Mai sus vedeți o randare nu tocmai credibilă a acestui gigant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×