Lansarea lui Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc în ianuarie 2018

2.228 ori
<b>Lansarea lui Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc în ianuarie 2018</b>Startul campaniei de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S9 a fost dat de ceva vreme și noutăți referitoare la acest terminal flagship continuă să apară. Astăzi aflăm vestea că lansarea handset-ului de față ar putea avea loc chiar la sfârșitul lunii

Putem spune că startul campaniei de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S9 s-a dat deja, vești despre acest nou flagship sosind din ce în ce mai des. Astăzi avem informații din partea publicației sud-coreene The Bell cu privire la perioada în care telefonul va debuta oficial. Ei bine, se pare că sfârșitul lunii ianuarie este cel mai probabil, evenimentul urmând a avea loc cu o lună înainte de show-ul MWC 2018.

Aflăm că livrările de panouri OLED realizate de către Samsung Display pentru noul smartphone vor începe din noiembrie, cu două luni înainte de livrarea componentelor similare destinate lui Galaxy S8 - lucru ce se întâmpla în ianuarie 2017. Aparent, aceste panouri de ecran sunt livrate mai devreme decât alte componente precum module de cameră foto și carcase.

După acest pas durează cam 2-3 luni pentru asamblarea completă a dispozitivelor. Cum Samsung Galaxy S8 a fost dezvăluit pe data de 29 martie, la 3 luni distanță de la livrarea panourilor OLED, se așteaptă ca și Galaxy S9 să debuteaze cam după același interval de timp. 

Astfel lansarea lui S9 ar putea avea loc la finalul lunii ianuarie 2018, urmând ca debutul comercial să vină în februarie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×