Acer Liquid Z6E debutează oficial; smartphone entry-level cu display HD și 1 GB RAM

1.221 ori
<b>Acer Liquid Z6E debutează oficial; smartphone entry-level cu display HD și 1 GB RAM</b>Un nou smartphone din categoria entry-level numit Acer Liquid Z6E tocmai ce a debutat oficial astăzi, produs care ne oferă un display HD de 5 inch și doar 1 GB memorie RAM. Avem un procesor MediaTek la interior, iar telefonul mai aduce și o baterie de

Cei de la ACER au anunțat astăzi lansarea smartphone-ului entry-level numit Liquid Z63, terminal ce se poate lăuda doar cu al său display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli. Restul dotărilor hardware sunt unele banale, precum un procesor quad-core MediaTek MT6580 tactat la o frecvență de 1.3 GHz și din păcate un chip de doar 1 GB memorie RAM.

Acer Liquid Z6E

Avem o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, un senzor seflie de 2 megapixeli, conectivitate 4G LTE cu viteze de download de până la 160 Mbps și suport pentru două cartele micro-SIM. Smartphone-ul aduce și conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și o baterie modestă de 2000 mAh. 

Acer Liquid Z6E va fi disponibil doar pe alb și negru, iar din câte aflăm pentru început acesta va fi comercializat în Țările de Jos. Deși prețul de vânzare nu a fost comunicat, este posibil ca acesta să nu depășească pragul de 100 dolari. Interesant totuși faptul că telefonul oferă un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×