LG Stylo 3 Plus debutează pe piața din SUA; smartphone cu Android Nougat și display FHD de 5.7 inch!

1.459 ori
<b>LG Stylo 3 Plus debutează pe piața din SUA; smartphone cu Android Nougat și display FHD de 5.7 inch! </b>Pe piața din SUA debutează astăzi și smartphone-ul LG Stylo 3 Plus, terminal ce rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și care pune la bătaie un display de 5.7 inch cu rezoluție Full HD. Trebuie menționat că produsul de față este unul de buget ce

Un nou smartphone marca LG debutează astăzi pe piața din SUA și anume modelul Stylo 3 Plus, terminal ce vine prin intermediul operatorului T-Mobile la un preț de 9 dolari împreună cu abonament de 9 dolari pe lună. Produsul este foarte interesant la prima vedere și nici design-ul nu este deloc rău ținând cont de faptul că avem de-a face cu un handset din zona mid-range de buget și specificații.

LG Stylo 3 Plus

Este un phablet în toată regula ce pune la bătaie un display de 5.7 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Avem și o cameră frontală de 5 megapixeli, iar pe spate un senzor principal de 13 megapixeli care oferă suport pentru captură video la rezoluție 1080p.

Mai primim și un scanner de amprente, un stylus și la interior o baterie generoasă de 3080 mAh. LG Stylo 3 Plus rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și un plus este acela că avem și jack audio în cazul de față. Panoul spate adoptă o textură arătoasă și este interesantă și integrarea scanner-ului de amprente în aceeași zonă asociată camerei foto. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×