Moto Z (2017) are parte de o scăpare în benchmark-ul GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 la bord şi 4 GB RAM

1.835 ori
<b>Moto Z (2017) are parte de o scăpare în benchmark-ul GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 la bord şi 4 GB RAM</b>De abia a ajuns Moto Z la noi în ţara luna trecută şi deja se lucrează la un succesor, se pare. La drept vorbind Moto Z a fost anunţat în iunie anul trecut, deci era de aşteptat ca ultrasubțirele smartphone modular să primească un succesor deja. Aşa numit

De abia a ajuns Moto Z la noi în ţară luna trecută şi deja se lucrează la un succesor, se pare. La drept vorbind Moto Z a fost anunţat în iunie anul trecut, deci era de aşteptat ca ultrasubțirele smartphone modular să primească un succesor deja. Aşa numitul Moto Z (2017)  apare azi în benchmark-ul GeekBench şi aflăm mai multe detalii mai jos.

Primul Moto Z se făcea remarcat prin talia sa incredibil de subţire, de doar 5.2 mm şi a dovedit ulterior la testele noastre ca bateria nu a fost deloc sacrificată pentru acest corp subţire. Mai e şi aspectul modularităţii, practic selling point-ul acestui smartphone, ce poate primi module foto, audio, baterie extra şi altele de gen.

Moto Z (2017) are parte de o scăpare în benchmark-ul GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 la bord şi 4 GB RAM

Acum ni se pregăteşte un Moto Z în ediţie 2017, care a apărut în benchmark-ul GeekBench 4, sub numele de cod Moto Z XT1650. El face trecerea de la procesorul Snapdragon 820 la Snapdragon 835 şi păstrează cei 4 GB RAM totuşi. Rulează şi Android 7.1.1, în vreme ce primul Moto Z venea cu Marshmallow şi a fost recent actualizat la Nougat. Moto Z (2017) ar trebui să primească şi un upgrade de cameră şi baterie şi rămâne de văzut dacă va fi compatibil cu modulele primei generaţii de terminal.

Şansele sunt mici să îl vedem la MWC, pentru că ar fi prea devreme, dar scăpări vor mai apărea în perioada următoare. Nu e exclus să apară şi module noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×