Acer Tempo M900, handsetul dotat cu functie de scanare a amprentelor

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.777 ori
<b>Acer Tempo M900, handsetul dotat cu functie de scanare a amprentelor</b>Va informam cu o saptamana in urma ca Acer a sosit la Mobile World Congress 2009 cu 4 noi terminale, printre care si un model E-Ten Glofiish rebranduit. Ei bine, nu ne vom opri asupra acestuia (DX900), ci asupra mai promitatorului Acer Tempo M900: Spre...

Va informam cu o saptamana in urma ca Acer a sosit la Mobile World Congress 2009 cu 4 noi terminale, printre care si un model E-Ten Glofiish rebranduit. Ei bine, nu ne vom opri asupra acestuia (DX900), ci asupra mai promitatorului Acer Tempo M900:

Spre deosebire de handsetul X960, destinat "exploratorilor", M900 este menit sa ajunga pe mana publicului business. Telefonul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 si vine cu un scanner al amprentelor si o tastatura fizica glisanta. Printre specificatiile sale se numara un display touchscreen WVGA de 3.8 inchi si Outlook Mobile preinstalat.

Daca acest handset va concura sau unu cu terminalele HTC similare ca design si functii, ramane de vazut, un cuvant important de spus avandu-l pretul la care va sosi Tempo M900 pe piata si comoditatea tastarii pe QWERTY-ul sau.

Sursa: Trendygadget.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×