Google Mobile pe Windows Mobile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.478 ori
<b>Google Mobile pe Windows Mobile (Video)</b>Ce poate face Google Mobile pentru tine daca folosesti un terminal Windows Mobile? Afla raspunsul cu ajutorul urmatorului clip video, care prezinta functionalitatea softului Google: Google Mobile poate fi descarcat de la adresa m.google.com/search si pune...

Ce poate face Google Mobile pentru tine daca folosesti un terminal Windows Mobile? Afla raspunsul cu ajutorul urmatorului clip video, care prezinta functionalitatea softului Google:

Google Mobile poate fi descarcat de la adresa m.google.com/search si pune la dispozitia utilizatorului, acum si pe terminalele Windows Mobile, celebrele sale web apps. Veti putea sa folositi functia de cautare Google, optiunea "Clear History", Google Maps for Mobile si chiar si shortcuturi pentru a accesa mai rapid aceste servicii.

Spre exemplu, orice ati face pe telefonul mobil, cu o singura apasare a unui buton veti intra imediat in Google Mobile, cu ajutorul shortcutului setat de dumneavoastra.

Sursa: Dailynobile.se

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×