Un nou telefon Motorola ROKR scapa pe web, E11, E12?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.753 ori
<b>Un nou telefon Motorola ROKR scapa pe web, E11, E12?</b>Un nou telefon Motorola ROKR si-a facut aparitia intr-o serie de imagini scapate pe web, aratand destul de bine si facandu-ne sa speram ca Motorola va iesi din criza grava cu care se confrunta de mai bine de un an. Handsetul "scapat" nu a primit inca un...

Un nou telefon Motorola ROKR si-a facut aparitia intr-o serie de imagini scapate pe web, aratand destul de bine si facandu-ne sa speram ca Motorola va iesi din criza grava cu care se confrunta de mai bine de un an.

Handsetul "scapat" nu a primit inca un nume, dar putem observa un lucru: el seamana cu Moto E10 Texel, pe care l-am vazut pentru prima oara in toamna lui 2007, dar care nu a fost niciodata anuntat oficial, ceea ce ne face sa credem ca el a fost anulat. Daca ar fi sa speculam, am putea afirma ca acest telefon va purta numele de Motorola E11 sau E12.

Nou Motorola ROKR

Conform imaginilor, telefonul vine cu un display touchscreen, cu o rezolutie mai mare decat standardul de 240 x 320 pixeli. Ceea ce stim cu siguranta este ca acele 3 taste aflate imediat sub display sunt touch-sensitive si ca telefonul vine cu o camera ce pare de 3.2 megapixeli. Ramane doar sa asteptam ca Moto sa anunte noul ROKR, eventual in cadrul showului CeBIT 2009.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×