Acer va lansa 6 noi smartphone-uri În 2013, ar putea fi cumpărata de ASUS Între timp!

1.043 ori
<b>Acer va lansa 6 noi smartphone-uri În 2013, ar putea fi cumpărata de ASUS Între timp!</b>Deși dacă mă întrebați pe mine zvonul pare absurd, Bloomberg afirmă că ASUS ar putea cumpăra Acer și asta în vreme ce aflăm că Acer are planuri mari pentru piața smartphone. Compania asiatică ar plănui să lanseze 6 noi smartphone-uri în...

Deși dacă mă întrebați pe mine zvonul pare absurd, Bloomberg afirmă că ASUS ar putea cumpăra Acer și asta în vreme ce aflăm că Acer are planuri mari pentru piața smartphone. Compania asiatică ar plănui să lanseze 6 noi smartphone-uri în 2013, conform președintelui companiei, Jim Wong.

Unul dintre cele 6 modele vine cu Windows Phone 8 la bord, în vreme ce restul sunt bazate pe Android. Vor exista modele high end cu procesoare Qualcomm dual core și modele entry level cu chipseturi de la MediaTek. Acer a lansat recent un smartphone bazat pe cloud, CloudMobile S500 în Europa, iar compania a prezentat și modelele Liquid Galant și Liquid Glow tot în acest an, acestea fiind adresate gamei entry level și midrange. O altă ținta a celor de la Acer este întărirea relațiilor cu operatorii din Europa, pentru a avea la dispoziție canalele lor de vânzare.

în zona piețelor emergente, Acer se va baza pe Thailanda, Indonezia, Malaezia și India. Personal nu mai am încredere în Acer de când a lansat tableta olimpică Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition, un eșec uriaș, care ar compromite o companie mai mică, dar care la un astfel de uriaș trece nebăgat în seamă. Să sperăm că smartphone-urile lor sunt ceva mai bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×