Nokia promite un teaser pentru un nou Lumia, anulează teaserul?!

890 ori
<b>Nokia promite un teaser pentru un nou Lumia, anulează teaserul?!</b>Tom Warren, blogger pentru The Verge și fondator Win Rumors anunța cu surle și trâmbițe pe Twitter ceea ce știam și noi deja și anume că Nokia va posta pe site-ul oficial un teaser pentru măcar unul dintre telefoanele pe care le va anunța pe 5...

Tom Warren, blogger pentru The Verge și fondator Win Rumors anunța cu surle și trâmbițe pe Twitter ceea ce știam și noi deja și anume că Nokia va posta pe site-ul oficial un teaser pentru măcar unul dintre telefoanele pe care le va anunța pe 5 septembrie. Teaserul ar fi trebuit să vină pe 2 septembrie, duminică, dar el nu s-a concretizat până la urmă.

Speculațiile afirmau că era vorba despre Nokia Lumia 920, cu camera PureView de 41 de megapixeli, sau de 21, conform altor surse. Tom afirma că Nokia a decis să anuleze teaserul, dintr-un motiv sau altul. Nu pot să spun că e o decizie prea bună, mai ales că întotdeauna te ajută să crești puțin hype-ul în jurul unui produs înaintea marii lansări. Doar Apple pot spune că poate trăi și fără teasere, în vreme ce Samsung sau ASUS au făcut un obicei din a ne oferi mici preview-uri asupra produselor lor.

și deseori se întâmplă că teaserele să fie chiar mai bune decât reclamele oficiale pentru produsele în cauză. în fine, să nu vă mirați dacă astăzi sau mâine va apărea totuși un teaser, sau măcar un senzor misterios de cameră legat cumva de Nokia. Așteptarea e mare și Nokia are de livrat un produs pe măsură pentru a-și salva brandul și viitorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×