Cum arată căștile audio de tip in-ear ale iPhone 5? (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.015 ori
<b>Cum arată căștile audio de tip in-ear ale iPhone 5? (zvon)</b>Au apărut multe informații pe web despre iPhone 5 / noul iPhone, dar niciuna prea concludentă. Se știe în general că noul iPhone va aduce un display mai mare, un procesor mai rapid, o altă mufă pentru încărcarea smartphone-ului. &nbsp; Un site...

Au apărut multe informații pe web despre iPhone 5 / noul iPhone, dar niciuna prea concludentă. Se știe în general că noul iPhone va aduce un display mai mare, un procesor mai rapid, o altă mufă pentru încărcarea smartphone-ului.

Un site vietnamez ne aduce și primele imagini cu căștile de tip in-ear care se vehiculează că vor fi în cutie cu telefonul Apple. Acestea au o formă cu totul nouă și originală, nu am mai dat de ceva similar la vreun alt smartphone din piață. Pe acestea scrie că sunt gândite de către Apple în California și fabricate în Vietnam.

Device-urile Apple uimesc în general pozitiv prin calitatea sunetului și mai ales prin volum. Studiază atent și nu am auzit de vreun smartphone / tabletă de-a lor care să nu uimească printr-o audiție de top, claritate, intensitate a sunetului.

Noul iPhone / iPhone 5 în opinia multora ar urma să fie prezentat pe 12 septembrie, iar din 21 septembrie să intre în stocurile magazinelor. Mai sunt sub 10 zile până atunci, așteptarea fiind intensă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×