Acțiunile HTC cresc În urma recenziilor pozitive pentru HTC One, perspectivelor lui Butterfly 2

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.055 ori
<b>Acțiunile HTC cresc În urma recenziilor pozitive pentru HTC One, perspectivelor lui Butterfly 2</b>J. P. Morgan a upgradat statutul acțiunilor celor de la HTC, de la "neutru" la "overweight", acesta fiind al doilea upgrade de valoare în doar două săptămâni. Motivul? Se pare că review-urile pozitive primite de HTC One au contat foarte mult....

J. P. Morgan a upgradat statutul acțiunilor celor de la HTC, de la "neutru" la "overweight", acesta fiind al doilea upgrade de valoare în doar două săptămâni. Motivul? Se pare că review-urile pozitive primite de HTC One au contat foarte mult.

Chiar și oficialii HTC au afirmat recent că review-urile lui Samsung Galaxy S4 le fac lor mai mult bine decât celor de la Samsung, deoarece noul Galaxy S este invariabil comparat cu One. Predicțiile sunt foarte optimiste pentru HTC, care ar pregăti deja un model Butterfly 2, ce urmează să ajungă la 100 de operatori în luna septembrie.

Firma de brokeraj a crescut estimările pentru veniturile HTC cu 27% per acțiune pentru a doua jumătate a anului și cu 20% pentru 2014. Ultimele trimestre au fost marcate de scăderi de venit pentru HTC, dar compania pare să fi revenit în sfârșit pe linia de plutire. în urma acestor vești, acțiunile HTC au încheiat ziua de ieri cu o creștere de 4.5% la bursa lui Taiwan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×