OnePlus 3 apare în noi imagini ce dezvăluie prezența unui bliț dual-tone

1.229 ori
<b>OnePlus 3 apare în noi imagini ce dezvăluie prezența unui bliț dual-tone</b>Din fotografiile anterioare cu OnePlus 3 ce au ajuns pe web, am remarcat faptul că smartphone-ul renunță atât la telemetrul laser, dar și la bliț-ul dual-tone de pe versiunea anterioară. Astăzi însă, noi imagini ne confirmă faptul că acel bliț LED este de

Zilele acestea am văzut mai degrabă fotografii realizate de camera lui OnePlus 3, dar acum avem parte de o nouă serie de imagini care pun în prim-plan noul dispozitiv. Acesta se va lansa oficial chiar în dimineața zilei de 15 iunie în cadrul unui eveniment matinal ce este programat pentru ora 7:30 (ora României).

Revenind la fotografiile de astăzi, primul detaliu ce ne sare în privire este acela că telefonul aduce de fapt un bliț dual-tone, și nu unul singular cum observam anterior. Se merge pe același setup întâlnit de obicei pe smartphone-urile Apple unde cele două bliț-uri sunt incluse într-un singur modul circular. 

Smartphone-ul sosește într-o carcasă unibody din metal, iar ca specificații primim un display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.15 GHz și un chip grafic Adreno 530. Pe spate avem o cameră foto de 16 megapixeli, iar pentru captura selfie suntem acoperiți de către un senzor de 8 megapixeli care cel mai probabil va oferi și suport pentru captură 1080p.

Atât prin intermediul zvonurilor, dar și printr-o serie de teste benchmark am aflat că OnePlus 3 va sosi pe piață în cel puțin 3 variante diferite. Printre acestea se numără modele cu 4 și 6 GB memorie RAM ce vor aduce la pachet 32, 64, respectiv 128 GB spațiu de stocare flash. 

Lista de specificații va fi completată de către scanner-ul de amprente amplasat frontal și de către bateria de 3450 mAh ce se va încărca prin intermediul unui port USB Type-C. Prețurile ar urma să pornească de la 305 dolari pentru modelul cu 4 GB memorie RAM și 32 GB de stocare, detaliu pe care îl vom afla cu certitudine pe 15 iunie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×