Actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow a început să fie disponibilă pentru Samsung Galaxy S5

12.387 ori
<b>Actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow a început să fie disponibilă pentru Samsung Galaxy S5</b>Samsung Galaxy S5 e &icirc;n sf&acirc;rşit gata să primească mult aşteptată actualizare la Android 6.0.1 Marshmallow, confirmată &icirc;nt&acirc;i &icirc;n Coreea de Sud cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă şi acum şi &icirc;n alte ţări. &nbsp;...

Samsung Galaxy S5 e în sfârşit gata să primească mult aşteptată actualizare la Android 6.0.1 Marshmallow, confirmată întâi în Coreea de Sud cu câteva zile în urmă şi acum şi în alte ţări.

Spre exemplu posesorii flagshipului din 2014 care se afla în Trinidad Tobago au confirmat primirea noului pachet software, cu numele de cod G900MUBU1CPC3. El aduce handsetul la versiunea Android 6.0.1, cu tot cu funcţii consacrate ca Google Now on Tap, Doze sau administrare mai bună a permisiunilor. Samsung a fost ocupată cu actualizările în ultimele săptămâni, se pare.

Întâi am văzut Android 6.0.1 sosind pe Galaxy Note 4 şi Note 5 în reţeaua americană Sprint, apoi Galaxy S6 Edge+ a primit actualizarea în India şi unele ţări europene. Încă nu e clar când va sosi cel mai nou release pe S5 şi în Europa, dar cred că până la final de lună se va concretiza. Pachetul software ocupa în jur de 1.47 GB şi vine si un security patch recent, plus peste 200 de emoji-uri noi.

Vă invităm să ne semnalaţi de îndată ce apare Android Marshmallow şi pe modelele voastre Galaxy S5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×