Lista completă de specificații pentru Samsung Galaxy S7 Active este aici!

1.583 ori
<b>Lista completă de specificații pentru Samsung Galaxy S7 Active este aici!</b>Pe data de 10 iunie cei de la Samsung pregătesc lansarea unui nou smartphone, de această dată fiind vorba despre un terminal disponibil exclusiv prin intermediul operatorului AT&T. În cazul în care vă întrebați despre ce device vorbim, aflați că acesta

Pe data de 10 iunie vom face cunoștiință cu Samsung Galaxy S7 Active, varianta de tip rugged a flagship-ului ultra-dotat ce era dezvăluit în martie. Telefonul va fi lansat exclusiv prin intermediul operatorului american AT&T, iar astăzi avem ocazia să aflăm lista sa completă de specificații, una ce se identifică în mare cu cea a modelului standard.

Avem la dispoziție același display Quad HD de 5.1 inch cu tehnologie Super AMOLED, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și slot microSD. Avem o cameră foto principală de 12 megapixeli, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy S7 Active rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar ca diferențe comparativ cu Galaxy S7, avem o baterie de 4000 mAh, dar și o carcasă mult mai generoasă la capitolul dimensiuni. Vorbim despre o greutate de 185 grame, și de o grosime de 9.9 mm. Ne așteptăm la certificare pentru rezistență la apă și praf, dar și la protecție sporită în cazul scăpărilor accidentale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×