Acum poti trimite SMS-uri prin Yahoo Mail! Adio Beta!

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 3.918 ori
<b>Acum poti trimite SMS-uri prin Yahoo Mail! Adio Beta!</b>Yahoo a starnit valva cu serviciul lor online dedicat mailurilor, iar acum compania va oferi clientilor sansa de a trimite SMS-uri prin intermediul contului de mail. Ideea unei astfel de conectivitati ne surade, in conditiile in care un astfel de serviciu...

Yahoo a starnit valva cu serviciul lor online dedicat mailurilor, iar acum compania va oferi clientilor sansa de a trimite SMS-uri prin intermediul contului de mail.

Ideea unei astfel de conectivitati ne surade, in conditiile in care un astfel de serviciu lipsea internautilor. Yahoo spera sa reinventeze conceptul de email, sub forma unui mijloc de comunicare sociala. Printre alte feature-uri ale noii versiuni, se numara si posibilitatea utilizatorilor de a accesa harti si de a fi directionati in timpul calatoriilor, tot prin intermediul emailurilor. Pur si simplu trecand cursorul deasupra unei adrese, veti afla toate informatiile mentionate anterior cu ajutorul unei ferestre pop-up.

Astfel, veti economisi destul de mult timp, iar functia SMS pare extrem de utila, in conditiile in care, dupa ce veti trimite un mesaj text la un anumit numar, cel primit ca raspuns va va aparea in inbox sub forma de instant message. Toate aceste functii vor fi disponibile incepand cu saptamanile ce urmeaza, fiind deja folosite in SUA, Canada, India si Filipine. Speram doar ca utilizatorii autohtoni sa nu abuzeze din nou de aceste optiuni, atunci cand noua versiune de Yahoo Mail va poposi in Romania.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×