Xiaomi Mi 5 primeşte şi o variantă Extreme cu overclocking de CPU, GPU şi RAM

1.119 ori
<b>Xiaomi Mi 5 primeşte şi o variantă Extreme cu overclocking de CPU, GPU şi RAM</b>Cu toate că peste doar câteva zile cei de la Xiaomi au pregătit un eveniment de presă în cadrul căruia va debuta phablet-ul Mi Note 2, iată că producătorul nu ezită să aducă pe piață un alt terminal - și anume o variantă de tip upgrade pentru flagship-ul

Până să sosească Xiaomi Mi Note 2 peste câteva zile, ne vom mulţumi cu o versiune upgradată de Xiaomi Mi 5, aparent un model care a apărut din senin la retailerii chinezi. Acest aşa numit Xiaomi Mi 5 Extreme vine cu un CPU trecut prin overclocking.

Xiaomi Mi 5 Extreme

Varianta standard venea cu chipset Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530 şi 3 GB RAM. Retailerul chinez GOME oferă acum varianta Xiaomi Mi 5 Extreme, care aduce un procesor ce sare de la 1.8 GHz la 2.15 GHz, iar GPU-ul e tactat la 624 MHz, peste cei 510 MHz tipici. Şi RAM-ul creşte frecvenţa la 1866 MHz, faţă de 1333 MHz pe Mi 5 cel standard.

Xiaomi Mi 5 Extreme

De remarcat că bateria de 3000 mAh rămâne neatinsă, deci ar putea avea de suferit turând la maxim hardware-ul în acest mod. Listat pe 4 nuanţe (alb, negru, auriu şi mov), handsetul costă 298.50 dolari, suma deloc rea pentru asemenea dotări. Totuşi după scandalurile cu supraîncălziri, explozii şi incendii suflăm şi în iaurt când vine vorba de umblat la performanţe în mod mai mult sau mai puţin oficial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×