Primele screenshoturi cu Pro Evolution Soccer 2008 mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 3.253 ori
<b>Primele screenshoturi cu Pro Evolution Soccer 2008 mobile</b>Va informam intr-un articol anterior ca celebrul producator de jocuri Konami planuieste sa lanseze versiuni mobile ale celor mai premiate titluri ale sale. Iata ca, acum, la Conventia de Jocuri din Leipzig am aflat ca vom vedea Pro Evolution Soccer 2008...

Va informam intr-un articol anterior ca celebrul producator de jocuri Konami planuieste sa lanseze versiuni mobile ale celor mai premiate titluri ale sale.

Iata ca, acum, la Conventia de Jocuri din Leipzig am aflat ca vom vedea Pro Evolution Soccer 2008 disponibil pentru telefonul mobil in luna octombrie a acestui an. Noul joc va fi un 2D Java, ce va include jucatori bine definiti si feature-uri bonus, cum ar fi conditiile atmosferice sau modelele diferite de gazon. De asemenea este de apreciat efortul celor de la Konami, care au muncit serios pentru a anima jucatorii.

Se pare ca fiecare animatie este compusa din 9 frame-uri individuale, dand jocului acea fluiditate atat de importanta pentru simulatoarele de fotbal. Conform Konami, vom vedea o lansare oficiala a lui PES 2008 la finalul lunii octombrie, impreuna cu versiunile destinate consolelor. Ar trebui sa ne asteptam la o versiune pentru telefonul mobil a celebrei serii Silent Hill sau Metal Gear Solid, in conditiile in care ambele jocuri isi asteapta cel mai nou "fiu" din serie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×