Primele screenshoturi cu Pro Evolution Soccer 2008 mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 3.229 ori
<b>Primele screenshoturi cu Pro Evolution Soccer 2008 mobile</b>Va informam intr-un articol anterior ca celebrul producator de jocuri Konami planuieste sa lanseze versiuni mobile ale celor mai premiate titluri ale sale. Iata ca, acum, la Conventia de Jocuri din Leipzig am aflat ca vom vedea Pro Evolution Soccer 2008...

Va informam intr-un articol anterior ca celebrul producator de jocuri Konami planuieste sa lanseze versiuni mobile ale celor mai premiate titluri ale sale.

Iata ca, acum, la Conventia de Jocuri din Leipzig am aflat ca vom vedea Pro Evolution Soccer 2008 disponibil pentru telefonul mobil in luna octombrie a acestui an. Noul joc va fi un 2D Java, ce va include jucatori bine definiti si feature-uri bonus, cum ar fi conditiile atmosferice sau modelele diferite de gazon. De asemenea este de apreciat efortul celor de la Konami, care au muncit serios pentru a anima jucatorii.

Se pare ca fiecare animatie este compusa din 9 frame-uri individuale, dand jocului acea fluiditate atat de importanta pentru simulatoarele de fotbal. Conform Konami, vom vedea o lansare oficiala a lui PES 2008 la finalul lunii octombrie, impreuna cu versiunile destinate consolelor. Ar trebui sa ne asteptam la o versiune pentru telefonul mobil a celebrei serii Silent Hill sau Metal Gear Solid, in conditiile in care ambele jocuri isi asteapta cel mai nou "fiu" din serie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×