Noi imagini cu phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 ajung pe web alături de o listă completă a specificațiilor

986 ori
<b>Noi imagini cu phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 ajung pe web alături de o listă completă a specificațiilor</b>Chinezii de la Xiaomi au pregătit pentru data de 14 septembrie un nou eveniment de presă, conferință unde este așteptat debutul phablet-ului Mi Note 2. Acest produs va beneficia de un panou generos cu margini curbate și ne va aduce desigur specificații

O serie de noi imagini cu phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 ajung astăzi pe web alături de o listă completă de specificații - terminal al cărui debut îl așteptăm pe data de 14 septembrie în cadrul unui eveniment de presă dedicat. După cum știam deja, telefonul va opta pentru un panou de 5.5 sau 5.7 inch cu muchii curbate în stil Samsung Galaxy Note 7, și ne va aduce un pachet hardware care cu siguranță va atrage atenția publicului.

Xiaomi Mi Note 2

Leak-ul de astăzi indică prezența unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la bord, a unei camere foto duale de 16 megapixeli pe spate, a unui senzor selfie de 5 megapixeli și a unei baterii de 4000 mAh. Vom avea o variantă standard cu 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare, dar și un model Premium care ne va oferi în schimb procesorul Snapdragon 821 și 6 GB memorie RAM + 128 sau 256 GB de stocare flash.

Xiaomi Mi Note 2

Se pare că ecranul va oferi o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, dar și tehnologia Force Touch prin care putem interacționa într-un mod mai special cu iconițele și aplicațiile instalate pe dispozitiv. Vor exista 3 variante de culoare: alb, negru și roz, iar ca dimensiuni se pare că phablet-ul va măsura doar 6.5 mm în grosime. 

Specificatii Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×