Adidas versus Apple; Steve Jobs ii face companiei sportive viata un iAd!

1.166 ori
<b>Adidas versus Apple; Steve Jobs ii face companiei sportive viata un iAd!</b>Se pare ca duelurile dintre companii faimoase nu se limiteaza la industria IT, de vreme ce Adidas a anulat recent un contract de advertising de 10 milioane de dolari, care trebuia sa se desfasoare pe baza platformei Apple iAd. Motivul? Steve Jobs este...

Se pare ca duelurile dintre companii faimoase nu se limiteaza la industria IT, de vreme ce Adidasa anulat recent un contract de advertising de 10 milioane de dolari, care trebuia sa se desfasoare pe baza platformei Apple iAd. Motivul? Steve Jobs este obsedat de control, ceea ce i-a deranjat pe cei de la Adidas.

Dan Frommer de la BusinessInsider a oferit detalii despre aceasta poveste, mentionand ca Adidas si-a anulat campania iAd dupa ce Apple i-a respins conceptele creative de 3 ori la rand. Producatorul lui iPhone are un control exagerat asupra serviciului iAd, implicandu-se in mod surprinzator chiar si in realizarea campaniilor de advertising.

Astfel, ceea ce parea o idee promitatoare la inceput incepe sa devina un serviciu lipsit de clienti cu nume mari, speriati de mania controlului exercitata de Steve Jobs. O serie de advertiseri s-au plans si in legatura cu lipsa de vizibilitate si control la capitolul amplasare a reclamelor. Sa speram ca Apple isi va relaxa politicile serviciului de advertising, dupa cum a procedat si in cazul lui App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×