IFA 2016: Gama Alcatel Pop 4 integrează noi tablete şi smartphone-uri; Tablete de 10 şi 7 inch şi un smartphone XL de 6 inch

849 ori
<b>IFA 2016: Gama Alcatel Pop 4 integrează noi tablete şi smartphone-uri; Tablete de 10 şi 7 inch şi un smartphone XL de 6 inch</b>Alcatel şi-a extins prezenta la IFA 2016 cu o nouă serie de modele din gama Alcatel Pop 4. E vorba despre două tablete şi un smartphone, acesta din urmă purtând numele de Alcatel Pop 4 XL şi având ecran de 6 inch.

Alcatel şi-a extins prezenta la IFA 2016 cu o nouă serie de modele din gama Alcatel Pop 4. E vorba despre două tablete şi un smartphone, acesta din urmă purtând numele de Alcatel Pop 4 XL şi având ecran de 6 inch.

Cele două tablete Pop 4 au ecrane de 10 sau 7 inch, iar telefonul Pop 4 XL vine cu un ecran Full HD de 6 inch, o cameră de 13 megapixeli în spate cu blitz dual LED şi o cameră frontală de 5 MP. Primim şi scanner de amprente în spate, procesor MediaTek Helio P10 şi o baterie de 3500 mAh. Avem la dispoziţie şi suport pentru LTE Categoria 6.

A fost confirmată şi colaborarea cu firma Waves, pentru a include tehnologia MaxxAudio la bord, oferind o acustică deosebită pe acest trio. Tableta Pop 4 de 10 inch are procesor Qualcomm Snapdragon 430, iar cea de 7 inch vine cu un procesor quad core MediaTek MT8735. Rezoluţiile sunt HD si exista si 16 GB stocare pe device-uri. Primim şi suport LTE pe aceste terminale cu ecran mare şi acustica high end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×