Adio difuzoare pe telefoane mobile? Kyocera dezvolta un sistem de propagare a sunetului prin vibratii

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.593 ori
<b>Adio difuzoare pe telefoane mobile? Kyocera dezvolta un sistem de propagare a sunetului prin vibratii</b>Stiti acel moment cand sunteti la telefon cu cineva pus pe speaker si incercati sa faceti un xerox sau sa scrieti ceva la PC cu ambele maini? Ei bine, daca vreti sa evitati astfel de momente si sa nu vi se auda conversatia de catre colegii de munca, ar...

Stiti acel moment cand sunteti la telefon cu cineva pus pe speaker si incercati sa faceti un xerox sau sa scrieti ceva la PC cu ambele maini? Ei bine, daca vreti sa evitati astfel de momente si sa nu vi se auda conversatia de catre colegii de munca, ar putea exista o solutie futurista care va inlocui difuzorul de telefon.

Ideea vine de la Kyocera si va fi pusa ca de obicei in aplicare in Japonia intai. Este vorba despre un sistem de transmisie audio sub forma de vibratii, conduse prin oasele craniului utilizatorului pentru a ajunge la ureche. Atunci cand utilizatorul tine telefonul aproape de cap, vibratiile sunt interceptate de catre ureche si intrepretate drept sunete.

Tehnologia Kyocera permite patrunderea vibratiilor prin haine, palarii si chiar si prin alte casti, deci este foarte eficienta. Operatorul japonez KDDI va inaugura utilizarea sa, iar tehnologia se potriveste perfect in cadrul culturii japoneze, una axata pe respect si eticheta. Oare cand vor ajunge si la noi astfel de device-uri si tehnologii care vor elimina speakerele?

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×