Adio telefoane mobile cu functii muzicale?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 932 ori
<b>Adio telefoane mobile cu functii muzicale?</b>Aveti un music phone? Daca raspunsul este da, ar trebui sa tineti cu dintii de el, preferabil sa nu incercati sa il schimbati cu altul peste cateva luni, deoarece este posibil ca acel model sa coste dublu sau triplu. Se anunta o noua batalie a patentelor...

Aveti un music phone? Daca raspunsul este da, ar trebui sa tineti cu dintii de el, preferabil sa nu incercati sa il schimbati cu altul peste cateva luni, deoarece este posibil ca acel model sa coste dublu sau triplu.

Se anunta o noua batalie a patentelor si de aceasta data producatorul de handseturi Hop On este in prim plan. Iata ca firma a primit drepturile asupra patentului oficial pentru telefoanele cu functii MP3, speakere laterale si butoane frontale si laterale dedicate camerei si functiilor video. Ce inseamna acest lucru? Nimic mai mult decat ca Hop On va initia un mare proces cerandu-si drepturile asupra tuturor telefoanelor care au dotarile mentionate mai sus.

Vorbim totusi despre milioane de terminale si ar fi bine sa urmarim evolutia acestui caz, in special reactiile reprezentatilor Nokia, LG sau Motorola. Daca acestia vor refuza propunerile legate de licenta Hop On, vom asista la o noua serie de procese, care ar putea duce la scumpirea telefoanelor cu functii MP3 si speakere laterale. Daca planuiati sa achizitionati un music phone in viitorul apropiat, ar trebui sa va ganditi de 2 ori, sau sa sperati ca acest conflict se va rezolva fara a fi nevoie de scumpiri ale terminalelor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×