Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China

720 ori
<b>Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China</b>Aflăm astăzi detalii prin intermediul unui comunicat de presă, despre un acord proaspăt încheiat între Oppo și Qualcomm pentru o serie de brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China. Astfel, Oppo primește drepturi de autor pentru dezvoltarea, produce

După cum probabil ați observat, cele mai mari dispute din zona tech se învârt în jurul brevetelor pentru tehnologii, documente foarte importante ce atestă originalitatea și posesorul de drept al unei anumite invenții. Pentru a evita astfel de procese pe viitor, compania chineză Oppo anunță astăzi parteneriatul încheiat cu firma americană Qualcomm pentru brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China.

Astfel, Qualcomm oferă drepturi de autor celor de la Oppo pentru dezvoltarea, producerea și comercializarea de terminale 3G (WCDMA și CDMA2000) și modele 4G ce vor funcționa în trei moduri: LTE-TDD, TD-SCDMA, GSM. Desigur, acordul de față presupune ca Oppo să plătească o sumă de bani pentru drepturile de autor primite din partea Qualcomm, fiind vorba despre o sumă ce nu ne este dezvăluită de către părțile implicate.

Descoperim că odată cu semnarea acestui acord, Oppo devine parte dintr-o listă serioasă de peste 100 companii de origine chineză ce au în acest moment încheiate parteneriate cu Qualcomm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×