Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China

Autor:  | Publicat în:  Oppo  Qualcomm  Patente & Brevete 640 ori
<b>Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China</b>Aflăm astăzi detalii prin intermediul unui comunicat de presă, despre un acord proaspăt încheiat între Oppo și Qualcomm pentru o serie de brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China. Astfel, Oppo primește drepturi de autor pentru dezvoltarea, produce

După cum probabil ați observat, cele mai mari dispute din zona tech se învârt în jurul brevetelor pentru tehnologii, documente foarte importante ce atestă originalitatea și posesorul de drept al unei anumite invenții. Pentru a evita astfel de procese pe viitor, compania chineză Oppo anunță astăzi parteneriatul încheiat cu firma americană Qualcomm pentru brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China.

Astfel, Qualcomm oferă drepturi de autor celor de la Oppo pentru dezvoltarea, producerea și comercializarea de terminale 3G (WCDMA și CDMA2000) și modele 4G ce vor funcționa în trei moduri: LTE-TDD, TD-SCDMA, GSM. Desigur, acordul de față presupune ca Oppo să plătească o sumă de bani pentru drepturile de autor primite din partea Qualcomm, fiind vorba despre o sumă ce nu ne este dezvăluită de către părțile implicate.

Descoperim că odată cu semnarea acestui acord, Oppo devine parte dintr-o listă serioasă de peste 100 companii de origine chineză ce au în acest moment încheiate parteneriate cu Qualcomm. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×