Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China

Autor:  | Publicat în:  Oppo  Qualcomm  Patente & Brevete 677 ori
<b>Oppo încheie un acord cu Qualcomm pentru utilizarea de brevete 3G/4G în China</b>Aflăm astăzi detalii prin intermediul unui comunicat de presă, despre un acord proaspăt încheiat între Oppo și Qualcomm pentru o serie de brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China. Astfel, Oppo primește drepturi de autor pentru dezvoltarea, produce

După cum probabil ați observat, cele mai mari dispute din zona tech se învârt în jurul brevetelor pentru tehnologii, documente foarte importante ce atestă originalitatea și posesorul de drept al unei anumite invenții. Pentru a evita astfel de procese pe viitor, compania chineză Oppo anunță astăzi parteneriatul încheiat cu firma americană Qualcomm pentru brevete 3G/4G ce urmează a fi utilizate în China.

Astfel, Qualcomm oferă drepturi de autor celor de la Oppo pentru dezvoltarea, producerea și comercializarea de terminale 3G (WCDMA și CDMA2000) și modele 4G ce vor funcționa în trei moduri: LTE-TDD, TD-SCDMA, GSM. Desigur, acordul de față presupune ca Oppo să plătească o sumă de bani pentru drepturile de autor primite din partea Qualcomm, fiind vorba despre o sumă ce nu ne este dezvăluită de către părțile implicate.

Descoperim că odată cu semnarea acestui acord, Oppo devine parte dintr-o listă serioasă de peste 100 companii de origine chineză ce au în acest moment încheiate parteneriate cu Qualcomm. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×