Adode Flash, in drum catre iPhone

1.218 ori
<b>Adode Flash, in drum catre iPhone</b>Suntem la doar cateva zile distanta de showul Apple care va prezenta oficial SDK-ul iPhone, ceea ce inseamna 2 lucruri: fanii terminalului devin agitati si zvonurile incep sa invadeze site-urile de specialitate. Ultimul dintre aceste zvonuri anunta...

Suntem la doar cateva zile distanta de showul Apple care va prezenta oficial SDK-ul iPhone, ceea ce inseamna 2 lucruri: fanii terminalului devin agitati si zvonurile incep sa invadeze site-urile de specialitate.

Ultimul dintre aceste zvonuri anunta sosirea lui Adobe Flash pe iPhone. Conform lui Andru Edwards de la Gearlive, Flash nu este inca disponibil pe iPhone, dar doar din cauza negocierilor dintre companii. Se pare ca si acest hop a fost trecut, iar zvonul vine pe filiera "oficiala", ca mai toate zvonurile din lumea telefoniei mobile. Acelasi Andru Edwards este cel care a reusit sa puna mana in premiera pe o versiune beta a firmware-ului 1.1.3 pentru iPhone, inaintea tuturor.

Daca zvonul se confirma, este foarte posibil sa vedem Adobe Flash si pe iPod Touch, desi aplicatia va "manca" bateriile celor 2 terminale extrem de repede, dar o intreaga piata a continuturilor flash va debuta cu aceasta ocazie. Am putea considera suportul pentru Adobe Flash, un feature care inlocuieste varianta 3G de iPhone, un soi de premiu de consolare, de vreme ce Apple nu este inca gata de un astfel de upgrade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×