iPhone 7 în varianta de culoare auriu se afișează într-o fotografie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.602 ori
<b>iPhone 7 în varianta de culoare auriu se afișează într-o fotografie</b>Am descoperit de curând și o informație potrivit căreia cei de la Apple urmează a veni pe piață cu o nouă variantă de culoare pentru viitorul iPhone 7, fiind vehiculată o nuanță de albastru închis sau o variantă complet neagră. Celelalte nuanțe deja cunos

Un detaliu pe care l-am aflat de curând este și acela potrivit căruia cei de la Apple urmează a oferi o nouă variantă de culoare odată cu iPhone 7, fiind vorba fie despre o nuanță de albastru închis, fie despre o versiune colorată în negru complet. Desigur, celelalte nuanțe populare vor fi păstrate, referindu-ne aici la Silver, Rose Gold și nu în ultimul rând Gold.

Apple iPhone 7

Această din urmă nuanță ni se prezintă astăzi prin intermediul unei fotografii a panoului spate dedicat lui iPhone 7 - componentă ce aduce mai toate schimbările vehiculate. Apare aici camera foto ceva mai generoasă comparativ cu cea întâlnită pe actuala generație, dar și noul setup al benzilor de plastic de pe spate ce sunt destinate antenelor.

Despre iPhone 7 știm până în acest moment faptul că ne va aduce un hardware actualizat compus din noul procesor Apple A10 și dintr-un chip de 2 GB memorie RAM. Aparent, Apple va oferi 32 GB spațiu de stocare pe varianta standard, iar dimensiunea de 4.7 inch se va păstra în cazul modelului compact. Dacă rezoluția va crește, rămâne de văzut..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×