Demo al telefonului E28 bazat pe Android disponibil

Autor:  | Publicat în:  Google 1.105 ori
<b>Demo al telefonului E28 bazat pe Android disponibil</b>In cazul in care participati la Mobile World Congress 2008 si nu ati avut ocazia sa vedeti Android in actiune, cei de la PhoneMag ne-au pus la dispozitie un clip demonstrativ care prezinta mult-asteptatul OS. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi...

In cazul in care participati la Mobile World Congress 2008 si nu ati avut ocazia sa vedeti Android in actiune, cei de la PhoneMag ne-au pus la dispozitie un clip demonstrativ care prezinta mult-asteptatul OS. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul de prezentare.

Android ruleaza pe telefonul E28, dotat cu touchscreen, iar dupa cum puteti vedea si in clip, OS-ul este putin lent. Acest defect se datoreaza hardware-ului relativ slab pe care ruleaza sistemul de operare: un chipset TI OMAP 730 la 200 MHz si doar 64MB RAM si 64MB ROM. Evident, avem de-a face doar cu un demo, deci nici vorba de telefon disponibil pe piata si dotat cu Android, cel putin nu in februarie.

In cadrul demo-ului putem observa felul in care utilizatorul interactioneaza cu interfata meniului Home, accesand apoi un software navigational. Observam si felul in care este randata grafica 3D pe acest terminal, impresionant, mai ales pentru specificatiile acestui handset. Prezentarea se incheie cu prezentarea galeriei de imagini si a navigarii printre pozele disponibile.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×