Află primul când va fi disponibil Samsung Galaxy S10 la precomandă! Iată cum te poți pre-înregistra

1.474 ori
<b>Află primul când va fi disponibil Samsung Galaxy S10 la precomandă! Iată cum te poți pre-înregistra</b>În vreme ce sezonul de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S10 este pe final aflăm că numeroși retaileri de pe plan local au dat startul unor programe de pre-înregistrare, aceasta fiind modalitatea prin care veți fi anunțați rapid

În vreme ce sezonul de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S10 este pe final aflăm că retailerii de pe plan local au dat startul unor programe de pre-înregistrare, aceasta fiind modalitatea prin care veți fi anunțați rapid imediat ce telefonul ajunge la precomandă. Vă amintim că cele 3 smartphone-uri din seria S10 se lansează săptămâna viitoare pe data de 20 februarie în San Francisco!

Galaxy S10 pre-inregistrare

Revenind totuși la ideea din spatele acestui articol pentru a vă informa cu privire la retailerii ce au demarat asemenea inițiative, asta pe lângă site-ul Samsung România care vă permite să vă înregistrați chiar aici. De asemenea aflați și că înscrierea în cadrul acestui program nu implică achiziția telefonului, fiind doar un serviciu de informare pentru a știi exact când device-ul este disponibil la precomandă.

Aveți mai jos lista magazinelor la care vă puteți pre-înregistra și din câte se vehiculează, startul precomenzilor ar putea fi dat chiar pe data de 21 februarie, adică la o zi distanță de la debutul telefoanelor. Rămâne să ne convingem de acest detaliu la nivel oficial pe 20 februarie și vă reamintim că seria S10 include modelul standard S10, varianta S10E și modelul high-end S10+. De asemenea, se vorbește despre posibilitatea ca la precomandă să fie oferită o pereche de căști wireless Galaxy Buds.

Pre-înregistrare Samsung Galaxy S10:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×