TomTop vinde o mini-consolă de jocuri retro pentru doar 14.06 euro! Vine cu 620 titluri preinstalate

911 ori
<b>TomTop vinde o mini-consolă de jocuri retro pentru doar 14.06 euro! Vine cu 620 titluri preinstalate</b>Dacă jocurile retro sunt pe placul vostru și vreți să retrăiți titlurile celebre din copilărie, astăzi avem o recomandare ideal pentru voi și anume mini-consola NES vândută de către TomTop.com. Acesta este desigur o clonă pentru consola

Dacă jocurile retro sunt pe placul vostru și vreți să retrăiți titlurile celebre din copilărie, astăzi avem o recomandare ideal pentru voi și anume mini-consola NES vândută de către TomTop.com. Acesta este desigur o clonă pentru consola 8-bit creată de către Nintendo și lansată în 1983, dispozitiv care totuși vă va oferi aceeași experiență și distracție.

Mini consola

Este totodată o alternativă foarte ieftină la PlayStation Classic și aflați că vine la pachet cu un cablu AV pentru conectarea la televizor, cu 2x controllere, o listă a jocurilor preinstalate, dar și cu un manual, respectiv cablu de alimentare. Consola are o greutate de doar 130 grame și aflați că se va livra cu priză europeană la pachet.

Mini consola

Un număr impresionant de 620 jocuri clasice sunt preinstalate pe această consolă cu preț de doar 14.06 euro, astfel că întreaga familie sau grupul de prieteni se va putea bucura de titluri variate. De asemenea în această perioadă găsiți la reducere și o consolă de jocuri retro specială ce se bazează pe un computer Raspberry Pi (care trebuie achiziționat separat) vândută pentru doar 15.99 euro.

Mai multe oferte atractive găsiți pe TomTop.com aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×