LG G8 ThinQ va avea şi o versiune LG G8s, conform unui nou nume înregistrat de sud coreeni

973 ori
<b>LG G8 ThinQ va avea şi o versiune LG G8s, conform unui nou nume înregistrat de sud coreeni</b>LG îşi pregăteşte deja terenul pentru versiunile de telefoane derivate din LG G8 ThinQ. Mai nou compania a primit dreptul asupra numelui "LG G8s". Trademark-ul a fost înregistrat în Coreea de Sud pe 1 februarie 2019. A fost înaintat spre

LG îşi pregăteşte deja terenul pentru versiunile de telefoane derivate din LG G8 ThinQ. Mai nou compania a primit dreptul asupra numelui "LG G8s". Trademark-ul a fost înregistrat în Coreea de Sud pe 1 februarie 2019. A fost înaintat spre KIPO (Korean Intellectual Property Office), făcând parte din Clasa 9 de produse, care include smartphone-uri.

LG nu a mai lansat modele "S" de ceva vreme, cel puţin în gama G. Există un LG V30s, succesor pentru V30 totuşi. Modelele LG Q au servit ca versiuni Lite de LG G-uri, deci nu va fi un Lite. Sursele afirmă că LG G8s ar putea fi o versiune 5G de G8, care să vină la câteva luni după flagship.

LG G8 S

Totuşi ştiam că LG V50 ThinQ va avea acel rol de inaugurare 5G în portofoliul companiei. Până una alta, ştim sigur că LG G8 ThinQ va debuta la MWC 2019 pe 24 februarie. Recent telefonul a apărut pe negru în randări noi, confirmând că îşi păstrează jack-ul audio şi că are doar o cameră duală în spate.

Am aflat tot recent că LG G8 ThinQ va folosi tehnologia "Crystal Sound OLED", având ecranul cu rol de amplificator audio. Flagshipul ar trebui să vină in Barcelona cu un procesor Snapdragon 855 şi aparent va avea şi o cameră 3D Time of Flight, realizată de Infineon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×