Google Camera primește o portare pe Samsung Galaxy S10 (varianta Snapdragon)! Iată cum poți instala aplicația

900 ori
<b>Google Camera primește o portare pe Samsung Galaxy S10 (varianta Snapdragon)! Iată cum poți instala aplicația</b>Un lucru știut de mai toată lumea este acela că deși smartphone-ul Pixel 3 are o singură cameră foto în spate, acesta reușește să ofere rezultate impresionante chiar mai bune decât cele livrate de către device-uri

Un lucru știut de mai toată lumea este acela că deși smartphone-ul Pixel 3 are o singură cameră foto în spate, acesta reușește să ofere rezultate impresionante chiar mai bune decât cele livrate de către device-uri cu 3 sau 4 senzori foto la pachet. Un element esențial din această ecuația îl reprezintă și procesarea software Google, aceasta fiind implementată în aplicația denumită Google Camera care a fost portată în ultimele luni pe multe device-uri.

Comparatie

(stânga - Samsung Camera / dreapta - Google Camera)

De acum ajunge și pe variantele Snapdragon de Galaxy S10, S10+ și Galaxy S10e mulțumită celor de la XDA-Developers. Aplicația poate fi descărcată sub forma unui apk alături de un fișier dedicat ce conține configurările necesare pentru ca experiența de utilizare să fie cea optimă.

Google Camera

(stânga - Samsung Bright Night / dreapta - Google Night Sight)

Sunt incluse în portare cele mai importante funcții din Google Camera de la celebrul Night Sight, la HDR+ și totodată Portrait. Le puteți încerca chiar acum dacă aveți varianta Snapdragon de S10, iar mai sus puteți vedea și două comparații foto între rezultatele obținute de un S10+ cu aplicația Samsung Camera și Google Camera. Rezultatele vorbesc de la sine și sunt remarcate diferențe și la nivel de selfie-uri acolo unde dispare efectul beauty integrat de Samsung.

Tutorial instalare:

  1. Descarcă Google Camera APK de aici
  2. Instalează apk-ul pe telefon
  3. Descarcă fișierele de configurare pentru setări de aici
  4. Extragere fișiere de configurare în /Internal Storage/GCam/Configs
  5. Deschide aplicația și fă dublu click în zona neagră de lângă butonul shutter
  6. Selectează opțiunea s10csMar2.xml
  7. Selectează restore

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi faci dacă vrei să instalezi Google Camera pe al tău Galaxy S10 cu Snapdragon. Așteptăm acum și eventuala portare pentru versiunile ce adoptă procesoare Exynos la bord!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×