Ai blog? Primesti SMS gratis

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.357 ori
<b>Ai blog? Primesti SMS gratis</b>Probabil toti bloggerii autohtoni cunosc platforma Weblog.ro, care tocmai a introdus un serviciu ce va va alerta prin sms de fiecare data cand veti avea un comment nou pe blog. Serviciul a atras 50 de utilizatori chiar din prima zi, el fiind creat de...

Probabil toti bloggerii autohtoni cunosc platforma Weblog.ro, care tocmai a introdus un serviciu ce va va alerta prin sms de fiecare data cand veti avea un comment nou pe blog.

Serviciul a atras 50 de utilizatori chiar din prima zi, el fiind creat de Weblog impreuna cu Web2Sms, una dintre marile platforme de mesagerie mobila, dupa cum a declarat Antonio Eram (managing director al Netopia System, compania ce ofera serviciile Weblog si Web2Sms). Aceasta companie de aplicatii software pentru terminale mobile va suporta costurile noului serviciu, care este disponibil gratis la ora actuala.

Nu se cunosc inca tarifele viitoare ale acestui serviciu pentru SMS-urile date, dar acestea vor depinde de cererea abonatilor. Astfel se spera o popularizare a telefoniei mobile printre bloggeri, in special in randul celor ce scriu rar si doresc sa afle ce fel de feedback au. Weblog are inregistrate 16.800 de bloguri in cadrul sau, iar serviciul autohton dedicat bloggerilor a introdus si o functie ce permite accesarea blogurilor de pe telefonul mobil.

Managerul Antonio Eram a declarat de asemenea ca doreste lansarea a numeroase alte servicii de telefonie mobila dedicate bloggerilor, dar va fi nevoie de aportul operatorilor de telefonie mobila pentru un succes total.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×