2 noi telefoane de la Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.573 ori
<b>2 noi telefoane de la Sony Ericsson</b>Din taramul viselor materializate prin poze neclare si zvonuri legate de noi terminale mobile sosesc cele 2 bijuterii de mai jos, marca Sony Ericsson: Aceste poze au aparut pentru prima oara pe versiunea chineazeasca a site-ului Engadget, chiar sub o...

Din taramul viselor materializate prin poze neclare si zvonuri legate de noi terminale mobile sosesc cele 2 bijuterii de mai jos, marca Sony Ericsson:

Aceste poze au aparut pentru prima oara pe versiunea chineazeasca a site-ului Engadget, chiar sub o pereche de lenjerie intima de tip iPhone. Lasand la o parte aceasta amplasare ciudata, mentionam ca modelul din stanga este numit si "Sneff", iar intamplarea face ca acesta sa fie numele unui moderator de la SEworld, site-ul de unde a fost preluata poza.

Nu exista vreo tastatura vizibila in aceste poze, deci banuim ca aceste 2 modele se axeaza pe touch-screen sau poate pe o tastatura de tip slide, eventual amandoua. Sa fie acesta un indiciu legat de noul design al viitoarelor terminale de tip smartphone de la Sony Ericsson? Telefonul neclar din dreapta este un presupus model W750, similar cu recent aparutul W880. CeBIT ne va lamuri in legatura cu aceste speculatii si poate vom afla si un pret pentru cele 2 terminale.

Zvonurile apar tot mai des in apropiere de CeBIT, cand publicul pare mai dispus sa accepte speculatii sub forma unor poze cum sunt cele de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×