AirBulb reinventează becul: un bec smart cu WiFi, muzică și control de pe telefon (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.460 ori
<b>AirBulb reinventează becul: un bec smart cu WiFi, muzică și control de pe telefon (Video)</b>Dacă petreceți destul timp pe Kickstarter sunt sigur că veți găsi acolo câteva invenții de excepție, cum e cazul celei de mai jos. Pe numele său AirBulb, acesta este un... bec, cel puțin teoretic. Practic, e și un difuzor, vine și cu suport...

Dacă petreceți destul timp pe Kickstarter sunt sigur că veți găsi acolo câteva invenții de excepție, cum e cazul celei de mai jos. Pe numele său AirBulb, acesta este un... bec, cel puțin teoretic. Practic, e și un difuzor, vine și cu suport wireless și are multe alte funcții interesante.

în primul rând acest bec rezista mai mult decât unul normal, poate emite flashuri speciale în funcție de notificările primite pe telefon și îl puteți folosi și ca alarma de trezire. El emite lumină în diferite nuanțe, are și un difuzor și poate fi controlat de pe un iPhone sau handset Android. Puteți să folosiți acest bec LED la o lampă de birou, pentru a lumina o cameră din aplica principală sau pur și simplu pe hol pentru o întâmpinare inedită a oaspeților.

AirBulb

Recent am văzut cum LG a lansat un bec smart, dar AirBulb duce ideea la un nivel total nou. Deocamdată proiectul a fost finanțat cu 69.000 de dolari, față de ținta de 100.000 dolari, deci mai are puțin și va deveni realitate. AirBulb suporta Bluetooth 4.0 și nu necesită o telecomandă, adaptor de priză sau vreun dock.

AirBulb reinventează becul: un bec smart cu WiFi, muzică și control de pe telefon (Video)

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×