PlayDate prezinta "bila jucăuşă smart", care se joacă cu animalul tău de casă, în vreme ce o controlezi de pe telefon (Video)

779 ori
<b>PlayDate prezinta "bila jucăuşă smart", care se joacă cu animalul tău de casă, în vreme ce o controlezi de pe telefon (Video)</b>

Cei care pleacă des în delegaţie sau călătoresc mult se simt împăcaţi că lasă animalului de companie destulă mâncare şi că mai trece vecinul din când în când să îl verifice, dar cum rămâne cu joaca şi compania? Acum există o bilă smart de la firma PlayDate care să se joace cu pet-ul în locul vostru.

Am avut un deja vu când am auzit de acest device, pentru că şi LG a prezentat ceva similar la debutul lui LG G5, sub forma acelui roboţel din gama Friends (LG Rolling Bot). Jucăria PlayDate e deocamdată în stadiul de finanţare via Indiegogo, având ca scop strângerea de 60.000 de dolari. Gadgetul în sine costă 129 de dolari, dar doar în perioada "early bird", preţul de baza fiind de 149 în versiunea "Indiegogo Special".

Atunci când va ajunge în magazine jucăria va costa 249 de dolari totuşi. Ea poate fi controlată de la distanţă, de pe telefon şi include şi o cameră, astfel încât să vedeţi faţa zâmbitoare a labradorului care sparge tablouri şi dărâma biblioteca fugărind jucăria. Sfera se conectează la terminale iOS şi Android printr-o aplicaţie specială şi include un webcam cu stabilizare.

"Bila" se poate mişca în orice direcţie, dar imaginea nu pierde focalizarea. Veţi putea şi vorbi cu animalul de companie prin intermediul unui difuzor şi veţi auzi răspunsul lor, pentru că gadgetul are şi microfon. Produsul PlayDate e fabricat dintr-un material plastic foarte rezistent, care rezistă la oricâte muşcături şi lovituri e nevoie. Se lucrează şi la o variantă pentru pisici cu.... fundiţe. Găsiţi gadgetul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×