Bike Unchained Review (Xiaomi Redmi Note 3 Pro): mountain biking dus la rang de artă, cu un control un pic confuz (Video)

1.601 ori
<b>Bike Unchained Review (Xiaomi Redmi Note 3 Pro): mountain biking dus la rang de artă, cu un control un pic confuz (Video)</b>După ce am încercat Snowboarding Fourth Phase de la Red Bull, am aflat că există un joc de tip mountain bike pe fix acelaşi concept. Numele său este Bike Unchained, iar jocul e testat pe telefonul Xiaomi Redmi Note 3 Pro

După ce am încercat Snowboarding Fourth Phase de la Red Bull, am aflat că există un joc de tip mountain bike pe fix acelaşi concept. Numele său este Bike Unchained, iar jocul e testat pe telefonul Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

El este gratuit in Play Store şi permite rularea pe biciclete sport pe trasee care mai de care mai accidentate, în pădure, pe deal sau munte. Puteţi actualiza bicicletele, folosind un sistem gen loterie, care aduce un nou cadru, suspensie, roți sau ghidon. Există 69 de circuite aici şi puteţi crea o echipă de bikeri, fiecare cu abilităţi ce vor servi în anumite probe.

Review Bike Unchained, joc prezentat pe Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Astfel, unii stau mai bine la viteză, alţii la trick-uri şi alţii au anduranţa mai mare. Întrecerile pot fi de tip Enduro, Downhill sau Slopestyle Mountain. Vedete ale sportului sunt oferite ca personaje aici, iar jocul etalează o grafică arătoasă, cu iluminare excelentă şi un mediu de joc foarte bine desenat, fie că e vorba de păduri stufoase la apus sau un traseu montan mai stâncos.

Vă veţi întrece în 4 zone: Whistler, Alpi, Japonia sau Utah. Există şi provocări zilnice, un mod campanie şi unul quick play şi trebuie reţinut că uneori bicicleta va avea nevoie de reparaţii. Controlul implică un stick virtual în partea dreaptă a ecranului, cu posibilitatea de tap sau ţinerea apăsat pentru a accelera sau a menţine viteza.

Review Bike Unchained, joc prezentat pe Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Când ajungem la rampe putem sări pe ele şi face trick-uri cu swipe-uri în partea stângă a ecranului. Problema e că foarte des mi-a fost greu să realizez salturile şi acele cascadorii, de aici şi problemele cu controlul invocate în titlu. Totuşi, Bike Unchained rămâne un joc distractiv şi o experienţă pe placul pasionaţilor de mountain biking. Îi acordăm nota de 9.3 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul lui Xiaomi Redmi Note 3 Pro îl puteți afla de aici.

Review Bike Unchained, joc prezentat pe Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×