Akyumen Holofone este un phablet inedit; aduce un proiector la pachet și rulează Windows 10 PC + Android 6.0

2.320 ori
<b>Akyumen Holofone este un phablet inedit; aduce un proiector la pachet și rulează Windows 10 PC + Android 6.0</b>Astăzi dăm peste un phablet cu totul și cu totul special, model numit Akyumen Holofone și prezentat mai jos. Acesta vine cu un display generos de 7 inch, dar și cu o configurație dual-boot formată din Windows 10 pentru desktop, respectiv Android 6.0

Numele companiei Akyumen este cu siguranță unul de care nu am mai auzit până în acest moment, unul care totuși reușește să stea pe buzele publicului în această perioadă tocmai datorită unui phablet cu totul și cu totul inedit. Această firmă va pune în vânzare începând din data de 1 august, smartphone-ul Akyumen Holofone - terminal cu display de 7 inch ce ne aduce la pachet o configurație dual-boot.

Akyumen Holofone

Ei bine da, avem aici la dispoziție posibilitatea de a rula fie Android 6.0 Marshmallow, fie versiunea Windows 10 PC. Deși se îndreaptă mai mult către zona de tablete grație diagonalei sale generoase și a dimensiunilor, Holophone este în mare parte un telefon, aceasta fiind capabil să realize apeluri datorită unui slot SIM inclus la pachet. Nu doar configurația dual-boot este elementul wow, ci și faptul că primim aici un pico-proiector integrat în carcasă.

Akyumen Holofone

Acest videoproiector are o luminozitate de 35 lumeni și poate proiecta imagini de până la 254 cm, la o rezoluție maximă de 1280 x 720 pixeli. Akyumen Holofone aduce la interior un procesor quad-core Intel Cherrytrail 8300, 4 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare flash + slot microSD. Aflați că versiunea standard costă 750 dolari, dar și faptul că există un pachet mai consistent în accesorii la un preț de 950 dolari, ce conține un difuzor Bluetooth, un stand cu baterie, dar și un controller pentru gaming. 

Akyumen Holofone

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×