Apple ar pregăti un phablet de 5 inch pentru 2014 și un iPhone colorat de 100 de dolari pentru acest an

1.624 ori
<b>Apple ar pregăti un phablet de 5 inch pentru 2014 și un iPhone colorat de 100 de dolari pentru acest an</b>Deși un phablet Apple pare mai improbabil decât un iWatch, hai să le dăm crezare celor de la Reuters&nbsp;și să vedem cam care ar fi planurile companiei din Cupertino în zona terminalelor cu ecran mare. Se pare că Apple are planuri atât pentru un...

Deși un phablet Apple pare mai improbabil decât un iWatch, hai să le dăm crezare celor de la Reuters și să vedem cam care ar fi planurile companiei din Cupertino în zona terminalelor cu ecran mare. Se pare că Apple are planuri atât pentru un terminal cu diagonală cuprinsă între 4.7 și 5.3 inch, cât și pentru un iPhone colorat cu preț de 100 de dolari.

Amuzant e ca presa se referă la acel device cu ecran mare mai degrabă ca la un micro iPad decât un maxi iPhone. Aceleași surse declară că firma americană ar fi gata să ne ofere două produse cu ecran mare anul viitor, unul de 4.7 și unul de 5.7 inch, făcându-ne să ne întrebăm dacă acum Tim Cook este entuziasmat de stylus, tehnologia desființată de Steve Jobs și chiar și de Cook la un moment dat.

Zvonurile afirmă că Sharp și LG vor produce ecranele noului iPhone din 2013, iar Foxconn va produce versiunea high end, în vreme ce iPhone-ul de buget cu carcasă colorată din plastic va fi produs de Pegatron. Evident, trebuie să priviți cu precauție aceste zvonuri, la fel cum am privit toate zvonurile legate de iOS 7, pentru că la final să fim dezamăgiți.

[imagine via ipack3d.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×