Lenovo introduce modelul Yoga Tablet 2 with Windows; acesta vine cu display de 13 inch și rulează Windows OS

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 872 ori
<b>Lenovo introduce modelul Yoga Tablet 2 with Windows; acesta vine cu display de 13 inch și rulează Windows OS</b>Pe lângă tabletele Yoga Tablet 2 de 8 și 10 inch ce au fost lansate la începutul acestei luni, iată că acum Lenovo introduce în gamă și un al treilea model de 13 inch numit Yoga Tablet 2 with Windows, device ce aduce la pachet un display quad HD,...

Pe lângă tabletele Yoga Tablet 2 de 8 și 10 inch ce au fost lansate la începutul acestei luni, iată că acum Lenovo introduce în gamă și un al treilea model de 13 inch numit Yoga Tablet 2 with Windows, device ce aduce la pachet un display quad HD, cât și numeroase moduri de utilizare specifice dispozitivelor Yoga.

Printre specificațiile acestui model avem un display IPS de 13.3 inch cu rezoluție 2.560 x 1.440 pixeli, un procesor Intel Atom Z3745 tactat la 1.86 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și un subwoofer audio marca JBL.

Lenovo Yoga Tablet 2 with Windows

La capitolul conectivitate, Yoga Tablet 2 13 ne oferă Wi-Fi, Bluetooth 4.0, un port microHDMI, porturi USB și un jack audio 3.5 mm. Tableta sosește la pachet cu Microsoft Office 365 și cu o baterie ce promite până la 15 ore de autonomie. Aflăm că noua tabletă va ajunge pe piață începând de luna viitoare la un preț de 699$.

Lenovo introduce modelul Yoga Tablet 2 with Windows; acesta vine cu display de 13 inch și rulează Windows OS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×